WhatsApp vjen me risi, lanson “Komunitetet”

WhatsApp ka lansuar karakteristikën “Komunitetet”, së bashku me sondazhet, video thirrjet më të mëdha dhe bisedat e mëdha.

Pajisja “Communities” ka për qëllim krijimin e grupeve të mëdha që mund të përdorën nga kolegjet, lagjet, vendet e punës, shkruan the indepedent.

Karakteristika u prezantua në fillim të këtij 12 muajshi dhe që atëherë ka qenë në testim. Tani po shpërndahet për publikun e gjerë, krahas opsioneve krejt të reja.

Do të duket si një skedë në pjesën e pasme të aplikacionit. Nga atje, klientët mund të fillojnë një grup krejt të ri, ose të jenë pjesë e atyre që tashmë ekzistojnë.

WhatsApp përmendi se ishte përqendruar në “privatësi dhe siguri” me karakteristikën krejt të re, dhe përmendi se po ofron siguri që “nuk gjendet askund tjetër”.”

Matja maksimale e një grupi tani do të jetë 1,024 klientë. Për momentin është 512, pasi është në ngritje dhe me kalimin e kohës do ta mbërrijë numrin. Megjithëse rivali i tij, Telegram, i lejon ekipet me deri në 200,000 njerëz. 

SHARE