VV në Klinë, me rastin e Pashkëve, vizituan dy aktivistë të hershëm të Lëvizjes

Sot për nder të festës së Pashkëve përfaqësues të VV-së Qendra në Klinë, vizituan dy aktivistët të hershëm e të denjë të Lëvizjes, bacin Pren dhe bacin Bernard, gjithashtu edhe kishën e Zllakuqanit.

“Klina, ndër vite është shembull i një bashkëjetese dhe tolerance ndërfetare, e që përbën vlerat më sublime njerëzore.

“Vërtetë ne kemi Bajram e Pashkë, por Shqiptarinë e kemi bashkë”
– At Gjergj Fishta”, shkruhet nē postimin e VV-së.