VV në Klinë me njoftim të rëndësishëm për pozicionet kyçe të kësaj dege

Lëvizja VETËVENDOSJE! Qendra Klinë në Klinë, ka dalë me njoftim për për çertifikimin e kandidatëve për pozicionet Kryetar të Qendrës dhe Kryetare të GVV.

Ky është njoftim:

Në bazë të rregullores dhe statutit te Lëvizjes VETËVENDOSJE! dhe pas kalimit të afatit të rregullt për kandidim, ju njoftojmë se:
Kandidate për Kryetare të Qendres është;
Teuta Mulaj

Kandidate për Kryetare të GVV është;
Shqipe Gllasoviku

Të gjithë kanë kaluar procesin e verifikimit dhe janë çertifikuar për garë të mëtejme.
Lëvizja VETËVENDOSJE – Qendra Klinë