Vjedhje e rëndë në Pejë

Në raportin 24 orësh të policisë thuhet se një person është ankuar pasi disa persona kanë hyrë në banesën e tij dhe i kanë vjedhur një kasafortë.

Bëhet e ditur se në kasafortë kanë qenë një shumë e konsiderueshme e parave.

„Rasti është duke u hetuar”. Thuhet në raport.

Rasi ka ndodhur të martën , më 21.11.2023

Rasi është iniciuar si “vjedhje e rëndë”.