Vizita e Kryetarit te Gostivarit, Dr. Arben Taravari ne QKMF ” Nena Tereze” Kline

Sot na nderoi dhe ishte kenaqesi të presim në një takim vëllazëror kryetarin e Gostivarit, Arben Taravarin se bashku me Kryetarin e Klines Prof.Dr.Zenun Elezaj.
Drejtori i QKMF-se Dr.Haxhi Ibishi falenderoi z. Taravari për vizitën dhe e informoi atë për sherbimet shrndetesore që ofrojme si dhe sfidat me të cilat përballemi pergjate pandemise Covid 19.
Si mjek me profesion z. Taravari në veçanti ishte i interesuar edhe për kushtet në shëndetësi, ne Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare në Klinë, ku ka parë nga afër kushtet dhe shërbimet shëndetësore të cilat ofrohen këtu.
Bashkepunimi me Komunen e Gostivarit do te vazhdoje ne te ardhmen ne sferen e shendetesise.

SHARE