Vidhen 3 mzetë në Gjurgjevik të Madh

Vidhen 3 mëzetë në një shtëpi në fshatin Gjurgjevik i Madh.

Klina Info mëson se kjo ngjarje ka ndodhur mbrëmë, ku hajnat kanë hyrë brenda shtalles dhe kanë marrë kafshët.

Ndryshe hajdutët kanë tentuar që të kryejnë vjedhje edhe në një shtëpi tjetër.

Rasti është lajmëruar edhe në Polici dhe po vazhdojnë hetimet./Klina.info/