Video/Ezanin duke e thirrur Shpëtim Beqir Gashi, nipi i Sefë Mleqanit, djali i dëshmorit Beqir Gashi

Ketë Ezan e këndoj nga thellësia e zemres me plot dashuri ,Plotë iman , në xhuman e parë në Muajin e bekuar te Ramazanit , Lusim Zotin e gjithëpushtetshëm ta shpërblej në qdo hap te jetës .
Shpëtim Beqir Gashi
Nip i Sefë Mleqanit,
Djal i dëshmorit ,
Ushtar i Shtetit të Kosoves
Respekt e nder për vlerat dhe kontributet ….

Me 15.03.2024
Imami i xhamisë Shpëtim A.Kryeziu
Në emer te këshillit të xhamis
Falënderon Për EZANIN E BUKUR