(VIDEO) Aksident i rëndë trafiku në Kijevë

Sot rreth orën 02:00 të mëngjesit, ka ndodhur një aksident trafiku në magjistralen Prishtinë – Pejë, gjegjësisht në Kijevë.

Viktima ka kërkuar tretman mjekësor nga QKMF “Nënë Tereza” , në Klinë dhe më pas është dërguar në QKUK në Prishtinë.