Valdet Januzaj e Xhafer Berisha afër qytetarëve: Istogu i Poshtëm me VV-në

Lëvizja Vetëvendosja po tregon mobilizim gjithandej vendit, derisa qytetarët janë optimistë për fitoren e këtij subjekti politik.

Edhe kandidatët për deputet po janë intensivisht në terren, duke prezantuar programin dhe vizionin e tyre.

Istogu i poshtëm e konfirmoi që është me VV-në, këtë e tregojnë dy kandidatët për deputet Valdet Januzaj dhe Xhafer Berisha.

Ky është postimi i Januzajt në FB:

ISTOGU I POSHTËM ME LËVIZJEN

Kandidatët për deputetë, Valdet Januzaj dhe Xhafer Berisha, bashkë me kryetarin e Qendrës Agron Avdijaj, vizituan banorët e Istogut të Poshtëm.

Qytetarët janë më të gatshëm se kurrë për ta sjellë ndryshimin në ditën e referendumit. Në të gjitha takimet po konfirmohet fitorja e 14 shkurtit.

127. Lëvizja VETËVENDOSJE!

44. Valdet Januzaj
93. Xhafer Berisha

SHARE