Therje me thikë para shisha barit në Pejë

Ka ndodhur një therje me thikë në Komunën e Pejës. Kështu mësojnë burimet e Indeksonline.

Sipas burimeve, therja ka ndodhur para një shisha bari, afër objektit të komunës.

Viktima ka marrë lëndime të rënda trupore por që është jashtë rrezikut për jetë.

Te dy personat, si i dyshuari dhe viktima janë nga Komuna e Deçanit./

SHARE