Sot janë bërë plot 400 ditë që kur Liverpool ka humbur përherë të fundit në Premier Ligë

Sot janë bërë plot 400 ditë që kur Liverpool ka humbur përherë të fundit në Premier Ligë.

Dhe pikërisht sot, Jürgen Klopp fiton çmimin e pestë si “Menaxheri i muajit në Premier Ligë”, rekord ky i ri për një trajner në Angli.

SHARE