Sokol Bashota del para gjykatës

Ish-kryetari i Komunës së Klinës, Sokol Bashota, është duke u gjykuar sot nga Gjykata në Klinë.

jashtë oborrit të Gjykatës në Klinë ka një numër të shtuar të forcave të EULEX-it dhe të Policisë së Kosovës.

Bashota vitin e kaluar ishte shpallur fajtor për “Deklarim të rremë të pasurisë” nga Gjykata e Pejës.

SHARE