Shijoni ushqimin me delikatesë në “Fisch House Klinë

Një prej restauranteve më kualitative në vend, “Fisch House Restaurant”, vjen me meny të re ushqimi.

Ekselenca dhe delikatesa në çdo pjatë do të jetë si përherë: e paparë.

Në menynë e re do të ketë një llojllojshmëri ushqimesh, si ato të detit, e deri te ato ekzotike.

Interesimi i madh nga mërgata për t’u shërbyer me ushqime tradicionale ka bërë që në meny të shtohet edhe pasuria vendore në ushqim

Në “Fisch House” jo vetëm që do hani ushqim të shijshëm, por do të kënaqeni gjithashtu.

Me rastin e Krishtlindjeve, në “Fisch House” do të shoqëroheni nga muzika argëtuese e Rezarta dhe Krenare Dushit.