Rrahen dy vajza në Mitrovic

Dy vajza kishin zgjedhur t’i qëronin hesapet mes vete.

Videoja që është dërguar nga një dëshmitar, tregon përleshjen mes tyre.

Sipas dëshmitarit, rasti ka ndodhur javën e kaluar ne Mitrovic dhe nuk dihet për çfarë arsye.

SHARE