Reja e Remzie Osmanit ka ditëlindjen, familja e gëzon në këtë mënyrë

Hamza e Gëzimja janë një ndër çiftet më të komentuara në faqen rozë.Lëvizjet e tyre të veçanta menjëherë kalojnë në lajm.
Duke u komentuar gjithmonë për veshjen dhe stilin e veçantë, kësaj here ajo që na ie në sy është befasia që pranoi Gëzimja për ditëlindjen e saj.


Në një ambient të hapur, ai surprizoi nusen e tij me ty lloje të torteve.Sigurisht, për Gëzimen kjo do të jetë ditëlindja më e veçantë pas martesës.