Rasti i dhunimit të 11-vjeçares: Vazhdojnë ndryshimet në Polici, largohet nga detyra drejtori i Rajonit të Prishtinës

Drejtori i Policisë Rajonale të Prishtinës, Fahredin Verbovci më nuk do të jetë në këtë pozitë, pasi është marrë vendim për zëvendësimin e tij, mëson

Në vend të tij, burime e Sinjalit kanë bërë me dije se në vend të Verbovcit është emëruar nënkoloneli Fehmi Xhata.

Ndryshe, para dy ditësh ka thënë dorëheqje edhe drejtori i përgjithshëm i PK-së, Samedin Mehmeti dhe në vend të tij është caktuar si ud. Fehmi Hoti.

SHARE