Qyteti i Klinës i mbushur me qe.

Në qytetin e Klinës sapo të dalësh sheh qe në çdo lagje dhe ne qendër. Askush nuk po merr masa t’i largojë apo ti strehojë këta qe endacak. Qytetarët janë shprehur të pakënaqur me Komunën e Klinës për këtë gjë. Ata kanë frikë se do kenë pasoja, si për vete, ashtu edhe për fëmijët e tyre. Raporton Klina.info