Qytetarit në Klinë gjen gjarpërin 2 metra në veturë, kërkon ndihmë nga policia dhe zjarrfikësit

51

Një qytetar në Klinë sot ka kërkuar ndihmē nga njësitet e policisë dhe zjarrfikësve për ta larguar gjarpërin nga vetura e tij shkruna klina info.

Qytetari e ka vërejt gjarpërin në motorin e makinës së tij, i cili sipas tij ishte rreth 2 metra i gjatë.

Rasti ka ndodhur në afërsi të ETC./Klina info/