Qytetari nga Klina dënohet 200 euro nga Policia për tejkalim në vijë të plotë

Ndaj një qytetari nga Klina, është shqiptuar një gjobë prej 200 euro. dënimi për të cilën është publikuar edhe në faqen zyrtare të Policisë së Kosovës.

“Stacioni Policor nё Klinё me datё 14.04.2024, deri patrolla ishin nё pikё kontrolli kanё hasur nё kundёrvajtёsin i cili bёn tejkalim nё vijё tё plotё, ndaj tё njejtit ёshtё shqiptuar fletёgjoba, 200 euro, 2 pikё negative dhe 3 muaj masё mbrojtёse”, shkruhet në faqen zyrtare të PK.