QKUK apelon: Përveç larjes së duarve dhe maskave, të ndërrohen edhe rrobat pasi të jeni kthyer në shtëpi

Qendra Klinike Universitare e Kosovës ka dalur me një apel të ri lidhur me situatën e krijuar për pandehminë Koronavirus.

Në mesin e sygjerimeve preventive për mbrojtje ndaj Koronavirusit, tashmë ka një masë të re që duhet ta praktikoni, .

Përveç larjes së duarve dhe maskave, duhet të ndërrohen edhe rrobat pasi të jeni kthyer në shtëpi.

”Në mesin e shumë sygjerimeve preventive që keni marrë për mbrojtje ndaj COVID-19, është e preferueshme që pêr shkak të rezistencës së virusit në ambient të jashtëm pos larjes së duarve dhe maskave të ndërrohen edhe rrobat pasi të jeni kthyer në shtëpi”.

SHARE