QKMF në Klinë homazhe në 3 vjetorin e vdekjes së Dr. Qamil Morina

Sot në 3 vjetorin e vdekjes se punëtorit shëndetesor shumëvjeqar të QKMF-së Qamil Morina u bënë homazhe pranë varrit të tij dhe për të kujtuar vepren e tij humane dhe me plot përkushtim që ka berë në QKMF “ Nënë Tereza “ në Klinë.

“”Qamili ishte një shembull i mirë i nje punëtori të përkushtuar dhe nje profesionist i vërtetë.Kolegët e tij do ta kujtojnë përgjithmonë veprën e tij”, thuhet në postimin e Drejtorisë së QKMF-së