Poliklinikës MedicAL në Klinë i bashkohet Dr Filloreta Berisha, Specialiste e Reumatologjisë.

519

Poliklinikës MedicAL në Klinë i bashkohet
Dr Filloreta Berisha, Specialiste e Reumatologjisë.

Mjeke Specialiste që merret me diagnostikimin dhe trajtimin e sëmundjeve Reumatismale.

Dr Filloreta është Drejtoreshë Mjekësore në Spitalin “Sheikh Zayed“ në Vushtri.

Poashtu, ajo ka marrë pjesë në kongrese ndërkombëtare të Reumatologjisë, si në Tiranë (Shqipëri), Firence (Itali), Paris(Francë), Krakovë(Poloni) dhe në disa vende tjera të Ballkanit perëndimor.

Dr. Filloretën mund ta gjeni çdo të Shtunë në Poliklinikën MedicAL në Klinë.

Për termine kontaktoni në
049888970