Policia dhe ndihma e shpejtë në afërsi të Sllatinës

Një incident ka ndodhur sot në rrugën Prishtinë – Pejë, në afërsi të Sllatinës.

Nuk dihet saktësisht çfarë ka ndodhur.

Në vend ngjarje janë njësitet e Policisë së Kosovë dhe ndihma e shpejtë./Klina.info/