Podujeva për herë të parë me semaforë

LAJMI I FUNDIT Rrëfimi i Time Kadrijajt për luftën: Për femrat ishin sfiduese rrethanat malore Rrëfimi i Time Kadrijajt për luftën: Për femrat ishin sfiduese rrethanat malore

LajmePodujeva për herë të parë me semaforë

 

 13:58 | 15 Dhjetor 2019

Qytetarët e Podujevës sot kanë marrë një lajm të mirë. Për herë të parë në qytetin e tyre janë vendosur semaforët.

Edhe pse është një nga qytetet më të mëdha në Kosovë, Podujeva pas 20 viteve liri do të jetë e pajisur me semaforë.

Semaforët janë vendosur në rrugën ‘Zahir Pajaziti’  dhe do të jenë funksional shumë shpejtë për vozitësit.

SHARE