Piloti zviceran me zemër përkrahë Kosovën (VIDEO)

Për të fluturar drejtë Kosovës, piloti zviceran pati një dëshirë unike.

Ai kërkoi që kur të hyn në hapsirën ajrore kosovare me aeroplanin e tij të vizatonte në një zemër, njofton Klan Kosova

Më këtë piloti dëshironte të falënderonte kontrollorët ajror dhe të përkrahte kosovarët në luftën kundër virusit korona