Për 24 orë u regjistruan 6 viktima dhe 153 persona me COVID-19 në Maqedoninë e Veriut.

Po ashtu, kanë shëruar edhe 75 pacientë,

Numri i përgjithshëm i pacientëve të diagnostifikuar me COVID-19 në Maqedoninë e Veriut shkon në 5595, prej të cilëve 2166 janë shëruar.

Prej tyre 265 pacientë kanë ndërruar jetë si pasojë e COVID-19 në disa raste të shoqëruara me sëmundje tjera. Aktualisht në vendin tonë ka 3164 raste aktive me koronavirusin e ri./

SHARE