PDK-ja dënohet me 2 mijë euro gjobë për shkelje të masave antiCOVID

Partia Demokratike e Kosovës është dënuar me gjobë prej 2 mijë eurosh për shkelje të masave antiCOVID gjatë parafushatës zgjedhore.

Drejtori i Inspektoratit në Prishtinë, Adonis Tahiri ka thënë se “askush nuk është mbi ligjin”.

Ditë më parë, Inspektorati në Prishtinë ka dënuar me nga 2 mijë euro edhe LDK-në, AAK-në dhe Nismën.

SHARE