Pas raportimit të Klina.info gjendet i riu nga Klina

Ardit Kadri Gashi nga Klina, i cili u raportua si i zhdukur është gjetur shëndosh e mirë.

Ai u gjet menjëherë pasi Klina.info publikoi lajmin dhe kërkoi ndihmë për gjetjen e tij.

Familja e ka konfirmuar këtë për portalin tonë.

SHARE