Panairi i Librit “Peja 2019”, nis edicioni i 6-të

Është hapur sot në Pejë, Panairi i Librit “Peja 2019”, edicioni i gjashtë. Në këtë panair po marrin pjesë një numër i madh i shtëpive botuese, ndërsa në ditën e parë nuk ka munguar interesimi i qytetarëve.

Panairi “Peja 2018 “ do të qëndroi i hapur në qendër të qytetit të Pejës nga data 12 deri më 16 qershor dhe përkon me ditën e Çlirimit të Pejës

Ky panair vjen si bashkëpunim i Komunës, Ministrisë së Kulturës me Bibliotekën “Azem Shkreli”. /klina.info