Pamjet nga shkolla e re fillore “Ismet Raci” në Klinë.

Ambientet e brendshme, klaset, salla e arsimtarëve, tualetet (që aq shumë i kanë munguar shkolles së vjeter), ambientet e fëmijëve parashkollor, holli i brendshem i shkollës, nxemja qendrore dhe salla e edukates fizike.
Kanë mbetur edhe pak punë që të nis mësimi.
Ndërtimi i objektit të shkolles së re është investuar nga Ministria e Arsimit e Qeverise së Kosovës. “shkrimi dhe fotot jane marre nga faqja e Radio Alba ne Kline”img src=”https://www.klina.info/wp-content/uploads/2019/09/FB_IMG_1568375084046.jpg” alt=”” width=”720″ height=”960″ class=”alignnone size-full wp-image-4912″ />

SHARE