Pamje nga asfaltimi i rrugës që lidh QKMF-në me Urën e Hekurit, në Klinë

Rruga që lidh QKMF-në në drejtim të Urës së Hekurit në Klinë është bllokuar sot për shkak të punimeve që po bëhen.

Klin.info sjellë pamje nga vendi i ngjarjes, ku po bëhet edhe asfaltimi, punimet e së cilës i janë besuar Asfalt Group & Benita Company.

Kjo kompani tashmë njihet për traditën dhe punimet cilësore, duke qenë dhe lider në treg.

8

SHARE