Nuk ia zgjohën djalit për të recituar në Ditën e Shkollës, revoltohet prindi nga Klina

Prindi i një nxënësi nga Gllareva, përmes një postimi në FB është revoltuar ndaj komisionit të nxënësve për recitim për Ditën e Shkollës.

Ai ndër të tjera ka thënë se fëmijës së tij, i është mohuar e drejta që të recitojë në këtë ngjarje, derisa fton edhe Inspektoratin e Arsimor, Mediat e Prokurorinë që të marrin masa për këtë diskrimin.

Ky është postimi i Xhevdat Balajt:

TA NDALUAN RECITIMIN YLLI I BABIT.
NJËJT SI NE KOHEN E JUGOSLLAVISË.
I mllefosur ndaj komisionit të shkollës për perzgjedhjen e nxënësve për recitim për diten e shkollës Dëshmoret e Qëndreses GLLAREVË Diskriminimi ndaj nxënsve më te mirë qe ka shkolla jonë,nga disa mësimdhënës qe për interesa te tyre qe femijet e dikujt te injorohen e mos te arrinë që te degjohet zëri i tyre për inati te prindit,kjo është për turp.
Ilirianin djalin tim qe dy javë e kan torturu psiqikish,e kan thy moralisht duke e endur poshtë e lart dhe në fund nuk e pranojnë në ekipen recituese sepse është më i zgjuari,këtë qe po e them me fjalë do e prezantoj edhe me dokument,nxënësi qe ia zdriti fytyren shkolles tonë duke marr qmimin Ismail Kadare,dhe tani te eliminohet nga mesues xheloz injorant kjo është TURP TURP TURP!!
Andaj ftoj inspektoratin arsimor Ministrinë e Arsimit Mediat dhe në fund edhe Prokurorinë qe te hapin rast ndaj mësuesit dhe komisionit qe diskriminon nxënësit.
Arsyja qe i kam penguar nxënësi sepse ka pas me recitu vargje për Deshmorët e U Ç K ,së.