NGA 16 DERI MË 31 KORRIK 2020 AUSTRIA PEZULLON FLUTURIMET NË SHTETET E BALLKANIT PERËNDIMORË

Sipas një njoftimi të lëshuar nga Ambasada e Republikës së Kosovës në Vjenë, njofton se Ministria e Shëndetësisë së Republikës së Austrisë me qëllim të frenimit të përhapjes së krizës shëndetësore të shkaktuara nga Koronavirusi (COVID-19), nga 16 korrik 2020 do të pezulloj të gjitha fluturimet në shtetet e Ballkanit Perëndimor, perfshirë ketu edhe fluturimet drejt dhe nga Prishtina. Kjo rregullore vlenë deri më 31 korrik 2020.

Me respekt,

Ambasada e Kosovës në Vjenë

Thuhet në njoftim

SHARE