Në Poliklinikën Medic-AL në Klinë Ofertë Promocionale për PRP të Lëkurës dhe Flokut vetëm për muajin DHJETOR ?

?Ofertë Promocionale për PRP të Lëkurës dhe Flokut vetëm për muajin DHJETOR ?
Dr. Liridona Rudari-Raci – Dermatovenerologe

?Për lëkurë të butë, të shkëlqyeshme dhe të shëndetshme!
?Për rigjenerim dhe parandalim të rënies së flokut!
Microneedling me PRP është shëndërruar në njërën nga teknikat më të njohura të trajtimit të lëkurës dhe flokut!
Përdor fuqinë e pllakëzave të gjakut për të përtërirë lëkurën dhe flokun e gjithashtu për të aktivizuar ciklin qelizor të tyre. Pllakëzat e gjakut kanë aftësinë unike për të ringjallur kolagjenin dhe prodhimin e elastinës, të cilat ndihmojnë në riparimin e problemeve si:
– Toneve të pabarabarta të lëkurës
– Rrudhave
– Hiperpigmentimeve
– Shenjave të akneve
– Poreve të zgjeruara
– Rënien dhe rigjenerimin e flokut

1. PRP për flokë -> 50€

2. PRP për fytyrë -> 50€

3. Dermapen Microneedling për fytyrë ->50€

4.Mikrodermoabrazion për fytyrë ->20€

Tërmini është OBLIGATIV!
Nr kontaktues:
049888970
WhatsApp & Viber