Ne Dresnik Qytetin Antik, u mbajt Festivali Kulturor Camping Fest ( FOTO)

Ne Dresnik Qytetin Antik, u mbajt Festivali Kulturor Camping Fest me 5 dhe 6 korrik. Festivali u mirëprit nga të gjithë pjesëmarrësit dhe musafiret. Camping Fest promovon: trashigim kulturore, zhvillimin e turizmit lokal, promovimin e prodhimeve vendore bujqësore, ushqimore dhe artizanale. e mbeshtetjen Komunen e Klinës, Drejtorin e Bujqësis dhe te gjitha bisneset qe kanë kontribuar ne mbarvajtjen e Camping Fest/ Klina info