Magjistrala Prishtinë-Pejë! Dy aksidente në pak minuta! Kolona dhe pritje të gjata

61

Dy aksidente trafiku janë shënuar para pak minutash (ora e raportimit 17:30min) në magjistralen Prishtinë-Pejë.

Aksidenti i parë u shënua afër Sllatinës ndërsa i dyti në Kijevë.

Nuk dihet për të lënduar ndërsa janë shënuar dëme materiale.

Nga këto aksidente janë shkaktuar pritje të gjata dhe kolona kilometrike, raporton