LDK kujton Ismet Racin në 21 vjetorin e vrasjes, kërkohet drejtësi

Në 21 vjetorin e vrasjes së kryetarit të Klinës, Ismet Raci, të gjitha strukturat e nivelit qëndror dhe lokal kanë bërë homazhe te varri i Ismet Racit.

Përfaqësues nga LDK më pas kanë vizituar edhe familjen e Racit, ndërsa kanë vendosur kurora me lule te busti i që gjendet në oborr të Komunës në Klinë.

Ndër të tjera kujtuan dhe kontributin dhe veprimtarinë e Racit për liri dhe pavërësi.

Ndërsa u kërkua edhe drejtësi.