Ky është emri i vërtet i Vali Corleone

I njohur si Prince Valentino Corleone, është një nga personazhet publike që shpesh herë arrin vëmendje të rrjetit dhe medies.

Por, emri i tij i vërtetë është, Valdrin Sylejmani.

Ndërkohë që jetën luksoze e bën falë biznesit familjar, dhe pasurinë e ka falë tyre duke qene edhe i mbrojtur nga rojat private.

Familja e tij e ka prejardhjen nga fshati Llashticë nga komuna e Gjilanit, dhe kanë rreth 50 vjet që jetojnë në Gjilan.

Princ Vali Corleone më herët u raportua se ka pasur probleme edhe me drejtësinë italiane.

Ai pati thënë se po ndiqet nga shërbimi sekret italiane pasi që dyshohet se Princi është në krye të një mafie globale.