Kuvendi Komunal i Klinës me seancë solemne për 16 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës

Kuvendi Komunal i Klinës të shtunën (17.02.2024) duke filluar mban
Seancën Solemne me rastin e shënimit të 16 vjetorit të shpalljes së Pavarësisë së Republikës së Kosovës.

Kujtojmë që Komuna e Klinës dhe Drejtoria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, do të mbajë një sërë aktivitetesh me rastin e 16 – vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, e që do të nisin që nga nesër.