Komandanti i Kforit italian në vizitë në QKMF

Sot na vizituan ish Komandanti i Kforit italianCIMIC Brunno Dinelli ne vizitë përshendetese ,dhe Komandanti i ri Roberto Mardala të cilët u priten nga Drejtori i QKMF-së Prof .Ass. Dr .Gazmend Bojaj i cili falenderoi Komandantin Dinelli

për bashkepunimin dhe perkrahjen e tij të parezerve për shendetesine e Komunës se Klinës ,dhe Komandantit te ri Mardala i ofruan bashkepunim shume te sinqerte ne të ardhmen dhe kerkuan perkrahje ne furnizim me mjete dhe paisje shendetesore për QKMF “ Nënë Tereza “ në Klinë.
Falemenderit Kforit Italian????????