Klinë Punime në rrjet, KEDS tregon ku do të ketë ndërprerje të rrymës nesër

Arsyeja:

Ndërprerje emergjente, rregullim i përçuesve të tensionit të mesëm.

Punime nga palët e treta1.Nga NS 110/10[kV] Klina do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] J15- Qyteti Klina (kodi: 52000012) nga ora 11:00 deri në ora 15:00
Vendet:

rrugët: Abedin Rexha, Dëshmorët e Kombit (një pjesë), Ded Gjon Luli (një pjesë), Haxhi Zeka (një pjesë), Isa Boletini (një pjesë), një pjesë e Klinës, Lidhja e Prizrenit, Maluzhganë (një pjesë), Marija Shllaku (një pjesë), Mehdi Morina (një pjesë), Mujë Krasniqi, SHeshi Mujë Krasniqi, Qendra Zejtare (një pjesë), Skender Rexhepi dhe një pjesë e rrugës Struga.

Arsyeja: Për realizimin e sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.