Këshilli Grevist arrin në Qeveri

49

Këshilli Grevist i BSPK-së ka arritur në Qeverinë e Kosovës.

Ata do të takohen me kryeministrin e vendit, Albin Kurti

Kujtojmë se BSPK dhe SBASHK, që nga 25 gushti, kanë hyrë në grevë, duke kërkuar ndarje të 100 eurove për të gjithë punëtorët deri në hyrjen në fuqi të Ligjit për Paga.