Kandidati i VV-së Prof.Dr. Lulzim Dragidella viziton tregun e gjelbër, premton përmisim të kushteve

Sot, në ditën kur bëhet tregu në Klinë, kandidati ynë për kryetar komune, Prof. Dr. Lulzim Dragidella, bashkë me bartësen e listës, Valmira Krasniqi dhe bashkëpunëtorë të tjerë, ishin në vizitë të tregtarëve.

Aty u njoftuan me ankesat dhe kërkesat e tyre, si dhe panë hapësirën e ngushtë, në të cilën zhvillohet tregu. Përveç hapësirës së ngushtë, problem për tregtarët ishin edhe mbeturinat, pluhuri dhe mungesa e tezgave për shitje.

Me ardhjen tonë në qeverisjen lokale, vëmendje të madhe do t’i kushtojmë si tregut, ashtu edhe tregtarëve.

Duke votuar numrin 144 ne Bashkë Qeverisim!

#MeTregtarët #PërTregtarët ?❤️