Ju dha lamtumira e fundit të riut nga Klina, Zef Selmanaj

Sot ju dha lamtumira e fundit të riut nga Klina, Zef Nikollë Selmanaj.

38 vjeçari vdiq nga një sëmundje e rëndë në moshën 38 vjeçare, dhe ndërroi jetë në Zvicër.

Ai u varros në fshatinë Krushevë e Vogël të Klinës, ku morën pjesë një numër i madh miqsh, qytetarësh e familjarë.
Zefi ka lënë dy fëmijë, derisa ishte një besimtar i devotshëm dhe punëtor i zellshëm./Klina imfo/