“Jam në Itali, mos më kërkoni”, djali nga Istogu e raporton nënën si të zhdukur

Një burrë nga fshati Cërcë i Isogut ka raportuar më 9 maj se nëna e tij ka dalë nga shtëpia dhe ende nuk është kthyer,

Sipas burimeve të Sinjalit brenda Policisë, ankuesi ka deklaruar se nëna e tij i kishte dërguar mesazh se ka shkuar në Shqipëri, duke kërkuar nga ai që mos ta kërkojnë.

Djali thotë se pas këtij mesazhi, nëna e tij i ka shkruar prapë duke i thënë se gjendet në Itali.

Policia ka hapur rast si “person i zhdukur