IPK dhe Prokuroria nisin hetimet ndaj policëve dhe truprojëve të presidentit për arrestimin e aktivistit të VV-së

Prokuroria e Shtetit dhe Inspektorati Policor i Kosovës kanë njoftuar se janë duke trajtuar incidentin në lidhje me veprimet e oficerëve të mbrojtjes së afërt të Presidentit të Kosovës ndaj aktivistit të Lëvizjes Vetëvendosje, shkruan Klina.info.

Inspektorati dhe Prokuroria kanë thënë se janë duke e trajtuar seriozisht rastin në fjalë dhe kanë kërkuar nga qytetarët informacione shtesë lidhur me këtë rast.

“Si Prokuroria ashtu edhe Inspektorati Policor trajtojnë shumë seriozisht çdo pretendim të sjelljes së kundërligjshme dhe do të ndërmarrim të gjitha veprimet e nevojshme hetimore”, thuhet në komunikatën e IPK-së. Po ashtu, Prokuroria e Shtetit dhe IPK-ja u bëjnë thirrje të gjithë qytetarëve që mund të posedojnë informacione shtesë lidhur me këtë rast t’i përcjellin të njëjtat duke siguruar konfidencë të plotë me rastin e trajtimit të tyre dhe duke siguruar publikun që do të vazhdohet me hetimin e këtij rasti me gjithë seriozitetin që e meriton”, thuhet në komunikatën e përbashkët të IPK-së dhe Prokruorisë së Shtetit./Klina.info/

SHARE