Inspektorët sanitarë në Klinë, në aksion ndaj gastronomisë

Inspektorët sanitarë, komunalë dhe regjionalë, me asistim të policisë komunale, sonte në Klinë kanë marrë një aksion ndaj gastronomisë dhe disa lokaleve të tjera në Klinë për ta parë për së afërmi se sa ata po i respektojnë masat e përcaktuara nga Qeveria ndaj COVID-19. Ata deklaruan për Klina info se në përgjithësi nuk hasën në ndonjë parregullsi apo problem në lokale, me përjashtime të vogla në fushën e gastronomisë./Klina.info

SHARE