I infektuari nga Klina ka punuar në një ordinancë private në Klinë

Drejtori për Shëndetësi në Klinë, Hekuran Sejdiu ka konfirmuar se i infektuari nga Klina ka punuar në një spital privat në Klinë.

Postimi i plotë:

Rasti pozitiv nga Klina është personel mjekësor,punon në Prishtine dhe ne një qënder private shëndetësore në Klinë.

? JU LUTEM
➡️Jo kafe/ushqim në qytet ku ka shumë njerëz
➡️Jo takime grupore
➡️Të mbahet distanca fiizike
➡️Të vendoset MASKA
➡️JO në market për një ORBIT
➡️JO me dal pa nevojë
➡️Kujdes në punë
➡️Kujdes të mjeku
➡️Pastroni duart më sapun pas çdo kontakti

KUFIZIMET MUND TE KTHEHEN SHPEJTE !

VALA E RE ESHTE AFER…