Hoxhë Blerim Musliu dhe Zenun Elezaj iftar me të rinjtë e fshatit Volljakë

Hoxha nga Klina, Blerim Musliu i shoqëruar nga kryetari i Klinës Zenun Elezaj sot kanë bërë iftar me të rinjtë e fshatit Volljakë.

Hoxha ka publikuar disa fotografi, derisa shkruan:

Së bashku me kryetarin Zenun Elezaj në iftar me rininë e mrekullueshme të fshatit Volljakë

Përcjellja e mesazheve të Ramazanit, si dituria, durimi, mbikëqyrja e Zotit ndaj nesh dhe uniteti, janë misioni ynë që e përcjellim në çdo moment e hapësirë.

Zoti na e pranoftë të gjithëve!