Hajnat hyjnë me forcë në një kishë të Gjakovës, vjedhin gjësende

Prifti i kishës katolike në Gjakovë ka raportuar në Polici se disa persona të panjohur kanë depërtuar me forcë dhe kanë vjedhur gjësende,

Sipas sinjalizuesit të Gazetës Sinjali, rasti ka ndodhur dje rreth orës 08:30 dhe ende nuk dihet lartësia e dëmit që është shkaktuar.

SHARE